AVTO LESCE d.o.o. > O podjetju > Dejavnost >
 
Kredit in položnice

 

Vozila, ki so naprodaj, je možno kupiti na kredit ali položnice. Najeti kredit je lahko tudi samo razlika, ki jo potrebujete od vašega starega do novega vozila ali od vaših prihrankov do vaših želja za novo vozilo. Kredit lahko dvignete na svoji matični banki, ki pa je namenski ali gotovinski kredit.


Podjetje Avto Lesce d.o.o. je pooblaščeni posrednik pri posredovanju bančnih kreditov za občane banke BANK AUSTRIA CREDITANSTALT d.d, Ljubljana.


Pri nas se zbira vsa potrebna dokumentacija, izročimo vam kreditne pole, izračunamo vam mesečno anuiteto - obrok, izdelamo vam načrt plačevanja za vsa leta vračanja kredita. Tudi kreditno pogodbo podpišete v naši pisarni.


POGOJI ZA NAJEM KREDITA:
Navedli vam bomo nekaj pogojev, ki jih mora kreditojemalec izpolnjevati. To so: pravilna vloga za kredit - točni osebni podatki, kopija osebnega dokumenta, polnoletnost, slovensko državljanstvo, zaposlitev za nedoločen čas najmanj 6 mesecev, prosta 1/3 neto osebnega dohodka, doba odplačevanja kredita in starost vozila pa naj ne bi presegala 8 let. Kredit je zavarovan pri zavarovalnici, obresti pa so TOM + 4,75% (1-3 leta), TOM + 5,25% (4-5 let).

POGOJI ZA NAKUP NA POLOŽNICE:
Nakup vozil na položnice pa je mogoč ob minimalnem pologu 1/3 cene vozila, starost vozila, ko je odplačano, ne sme presegati 7 let, vozilo mora biti ves čas odplačevanja kasko zavarovano, potrebna je osebna izkaznica ter davčna številka. Vozilo je napisano na kupca in ima svoje tablice in kupone, le odtujiti - prodati se more, dokler ni plačano v celoti. Pogodbe za financiranje s položnicami se podpisujejo v pisarni našega podjetja.


Za podjetja in samostojne podjetnike posredujemo tudi pri prodaji vozila na leasing-najem, za tovorna vozila pa vam izstavimo račun za vhodni DDV.

Zapri okno